Patronal catalana Cecot -
Club Cecot de Màrqueting i vendes

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes neix amb la voluntat de promoure que les empreses s’orientin al mercat, donant a conèixer el màrqueting com a línia estratègica amb l’objectiu de vendre més i desmitificar el fet que les PIMEs no poden fer màrqueting, aportant-ne exemples reals.

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes s’orienta als professionals de la gerència i de la direcció, al departament de màrqueting, als comercials de les empreses associades, i en general, a tots els professionals que tinguin inquietuds per promoure el món del màrqueting, la comunicació i les vendes.

El Club vol contribuir al desenvolupament de la cultura del màrqueting entre les empreses com a filosofia empresarial d’èxit.

El Club és un punt de trobada de professionals que intercanvien experiències i punts de vista sobre les tècniques de direcció i de màrqueting.
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Millora la teva comunicació... personal i professional

  Data
  17/03/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  En el segle XXI, tot és comunicació i a tothom, ens cal conèixer eines per millorar la nostra comunicació, personal i professional, a tots els nivells i de manera immediata. 
   

  Veure la convocatòria.

 • Canvia d'estratègia comercial per optimitzar les vendes

  Data
  08/02/2011
  Hora
  18:00 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant pau, 6, de Terrassa

  En aquest acte, el Sr. Noury Saci i el Sr. Javier Salvat, soci director i consultor associat respectivament de Sandler Training, us donaran 3 eines pràctiques per millorar els vostres processos comercials i que seran de ràpida aplicació.

   Veure la convocatòria.

 • Presenta't eficientment en 1 minut

  Data
  28/09/2010
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  En aquesta sessió veurem la importància d'un bon "elevator speech" com a possible via de captació de contactes per a la posterior comercialització dels nostres productes o serveis.
  Veure la convocatòria.