Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Coneixes les estratègies de diferenciació per a les pimes?

  Data
  12/12/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa

  En un mercat cada vegada més madur, més saturat d’oferta i amb un portfoli de productes i serveis molt similar, les empreses necessiten diferenciar-se. I moltes vegades no ho poden fer en producte, ja que això suposa en moltes ocasions inversions en I+D que la petita i mitjana empresa no té.

  A la sessió d’avui veurem de quina manera la pime es pot diferenciar dels competidors sense grans inversions, i així llançar al mercat una oferta comercial que sigui percebuda com diferenciada entre els consumidors i potencials clients.

   Per veure la convocatòria, cliqueu aquí

   

 • Neuromarketing: com entendre la ment del consumidor

  Data
  21/06/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, 08221 Terrassa

  Jürgen Klaric és sens dubte un dels més reconeguts experts en Neuroinnovació, Innovació i Neuromàrqueting basat en l’antropologia i en estudis del subconscient del consumidor.

  En aquesta xerrada el ponent ens donarà eines que ens permetran conèixer més a fons la ment dels consumidors actuals i potencials.

  Veure la convocatòria.

 • Com entendre l'evolució de la web 2.0 a la web 3.0

  Data
  24/04/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  En la sessió d'avui, la Montserrat Peñarroya, especialista en Màrqueting Digital i eBusiness, ens explicarà d'una manera clara i amena, les diferències entre la web 2.0 i la web 3.0, així com les seves eines i les principals característiques de cadascuna .

  Veure la convocatòria.