Patronal catalana Cecot -
Club Cecot de Màrqueting i vendes

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes neix amb la voluntat de promoure que les empreses s’orientin al mercat, donant a conèixer el màrqueting com a línia estratègica amb l’objectiu de vendre més i desmitificar el fet que les PIMEs no poden fer màrqueting, aportant-ne exemples reals.

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes s’orienta als professionals de la gerència i de la direcció, al departament de màrqueting, als comercials de les empreses associades, i en general, a tots els professionals que tinguin inquietuds per promoure el món del màrqueting, la comunicació i les vendes.

El Club vol contribuir al desenvolupament de la cultura del màrqueting entre les empreses com a filosofia empresarial d’èxit.

El Club és un punt de trobada de professionals que intercanvien experiències i punts de vista sobre les tècniques de direcció i de màrqueting.
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • "En Pelotas" La monetització de les experiències emocionals

  Data
  26/09/2013
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa

  Com puc connectar la meva marca amb les emocions i sensacions dels meus clients?

  En aquesta sessió, el Raúl Ciprés, ens explicarà com les marques comercials necessiten cada cop més aquest valors afegits en sectors tan diferents com l’esport, la música, la gastronomia i la cultura en general.

  Per veure la circular, cliqueu aquí

 • Experiències empresarials d’èxit

  Data
  29/05/2013
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa

  Ser capaç de donar la volta a una situació adversa i trobar oportunitats per aconseguir l’èxit empresarial, és el tema que centrarà l’acte d’avui.
   

  La Maleta Roja: el seu èxit ha estat aconseguir professionalitzar l'erotisme dirigint-lo cap a la salut sexual femenina i compartida. Actualment tenen un equip de 400 assessores per tota Espanya.

  Hnos. Cant: empresa de serveis integrals professionals que va néixer a l’any 1963. Des d’aleshores el seu creixement ha estat constant. L'èxit empresarial assolit es fonamenta en la voluntat de millorar contínuament. Actualment compten amb més de 700 professionals i tres delegacions situades a Terrassa, Sabadell i Girona.

  Palens Barcelona: és una marca dedicada a la producció i distribució d'ulleres de sol fetes de fusta. El seu èxit: el producte. La marca va ser creada a Barcelona per l’Oscar Palencia i creix dia a dia, arribant ja el mercat internacional.
   


  Dia: 29 de maig de 2013
  Hora: de 18.30 a 20.30 hores
  Lloc: seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa

   

  Per veure la convocatòria, cliqueu aquí

 • Noves tendències del Màrqueting Digital i Social Media

  Data
  21/02/2013
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa

  Les noves tecnologies avancen tan ràpid que l'única forma d'estar al dia, és anticipar-se coneixent les noves tendències que ens dicta la Xarxa des d'un punt de vista pràctic.

  Caltenir clar que tots aquests canvis tenen un impacte directe en les marques, així que les que tinguin un millor enfocament i sàpiguen utilitzar les xarxes socials de manera efectiva, tindran una diferència competitiva.

  PONENT
  En aquesta sessió la Joana Sánchez, presidenta executiva i fundadora d' incipy.com (Digital Innovation Management), inesdi.com (Institut d'Innovació Digital) i d' ingroup.es,  ens explicarà d’una manera clara i amena les noves tendències del Màrqueting Digital i Social Media

  Per veure la convocatòria, cliqueu aquí