Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Tens un Capritx?

  Data
  13/07/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Et convidem a conèixer la trajectòria professional del xef Artur Martínez i del seu restaurant Capritx, única estrella Michelin de Terrassa. L'Artur també ens explicarà en què consisteix el moviment "Slow Food" i la xarxa "Km 0", que defensen la utilització de productes autòctons i aliments amb sentit comú i que tenen respecte pel medi ambient.
   

  Veure la convocatòria.


   

 • Com el naming pot ajudar a impulsar la teva empresa

  Data
  21/06/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  D' aquest tema ens en parlarà tot un expert, el Sr. Fernando Beltrán, en una xerrada dedicada al naming (anomenar, posar nom a les coses), disciplina que està adquirint una gran importància amb el pas del temps i que cada cop s'aplica més per trobar el nom adequat a un producte, servei o empresa.

  Veure la convocatòria.


   

 • Papá, quiero ser un empresario de éxito

  Data
  13/04/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  PAPÁ, QUIERO SER UN EMPRESARIO DE ÉXITO, de Francesc Delgado i Jeroni Benavides, ens aporta una visió diferent de com emprendre el repte de ser un empresari del segle XXI, a través d’exemples de casos pràctics, d’anècdotes i de vivències de la seva pròpia experiència professional i docent. El llibre tracta de manera innovadora i integradora dos mons que fins ara semblaven separats en l’acció empresarial: el mercat extern (els clients) i la gestió interna (els col·laboradors i l’organització).

  Aquesta obra neix com un llibre de “pont aeri”, que els autors, ambdós professors d’ESADE, especialitzats en l’àrea de màrqueting estratègic, l’han escrit amb la voluntat que es llegeixi fàcilment durant el temps que dura el viatge en avió (anada i tornada) entre Barcelona i Madrid.

  Veure la convocatòria.