Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Quan el peix petit es menja el peix gran

  Data
  18/02/2016
  Hora
  18:15 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Les petites empreses es senten sovint intimidades pels gegants de la competència, però amb una bona estratègia els petits negocis també poden plantar cara a les grans companyies.

  A l’acte d’avui comptarem amb la Maria Trias, de l’empresa GALETES TRIAS i amb la Cristina Escudé, de l’empresa BARRUGUET, dues empresàries que es creixen enfront de les adversitats i que ens desvetllaran les estratègies que les han permès guanyar en escenaris de negoci on la grandària importa.

 • Vendre més i vendre amb marge: l'experiència de Fluidra Spain

  Data
  19/11/2015
  Hora
  18:00 h
  Lloc
  Seu de la Cecot - Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  Tampoc hem d’oblidar que organitzar, gestionar i controlar una cartera de clients amb èxit és una de les tasques més complexes que existeix en la actualitat. Per això, cal fer crèixer als venedors a nivell d'autèntics gerents de zona/cartera, i als comandaments en tutors gestors d'equips.

  En aquesta sessió comptarem amb el Marc Pérez, director de Màrqueting de Fluidra Group, divisió South Westren Europe, àrea de negoci Piscina. En Marc Pérez ens explicarà  la seva experiència al desenvolupar el Model Comercial a Fluidra Iberia, quan la seva responsabilitat era de Cap de Màrqueting i Vendes a Iberia.

  També comptarem amb la participació del Josep Maria Antona, soci fundador i director de Selling Consult, que ens donarà solucions per aconseguir una major cohesió i implicació dels equips, impulsar les vendes i desenvolupar oportunitats de negoci.

   

 • Com motivar al teu equip de vendes amb Víctor Küppers

  Data
  29/10/2015
  Hora
  18:15 h
  Lloc
  Seu de la Cecot - Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  Per impulsar les vendes i desenvolupar oportunitats de negoci no podem oblidar  la motivació del nostre equip comercial. Les empreses busquen per als seus equips a persones motivades, alegres, lluitadores, compromeses i entusiastes. I, de fet, en la nostra vida personal tots volem ser feliços i positius.

  En aquesta jornada el Victor ens explicarà com podem motivar als nostres equips i transmetre’ls aquest entusiasme i optimisme que  són del tot necessaris per tirar endavant, no només la pròpia empresa sinó les persones.