Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Participa en el Compartim per trobar noves idees creatives per al teu negoci

  Data
  22/03/2012
  Hora
  13:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  Us volem convidar a una sessió organitzada només per empreses del sector del comerç. La sessió té lloc en el marc d'un dinar, amb un grup de fina a 15 persones, on es realitzen diferents exercicis i dinàmiques per fomentar el coneixement i la relació entre les persones assistents amb la finalitat de conèixer gent nova, tenir noves idees i perquè no, imaginació, i que amb tot plegat, pugui sorgir un nou projecte entre dues o més empreses.

  Veure la convocatòria.

   

 • Lideratge en moments crítics

  Data
  07/03/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  L'Albert Bosch ens reflexionarà com es gestionen els moments crítics des de la seva experiència emprenedora i aventurera en diferents projectes extrems d'aventura, el més recent, haver creuat l’Antàrtida des del mar fins el Pol Sud.

  Veure la convocatòria.

 • Entusiasme i optimisme a l'empresa davant la situació actual

  Data
  24/11/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  A la xerrada, en Victor Küppers ens parlarà de la importància dels factors actitudinals de les persones en la situació actual, de la necessitat de recuperar l'entusiasme, l'optimisme, l'alegria i la il·lusió per fer front als reptes actuals. També ens donarà idees pràctiques per potenciar la il·lusió i l'entusiasme perquè les persones gaudeixin del seu treball, així com metodologies efectives que ens ajudin a aconseguir els nostres objectius, tant en la vida personal com en l'entorn professional.
   

  Veure la convocatòria.