Club Cecot de Màrqueting i Vendes

Patronal catalana Cecot - Club Cecot de Màrqueting i Vendes
Club Cecot de Màrqueting i vendes

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes neix amb la voluntat de promoure que les empreses s’orientin al mercat, donant a conèixer el màrqueting com a línia estratègica amb l’objectiu de vendre més i desmitificar el fet que les PIMEs no poden fer màrqueting, aportant-ne exemples reals.

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes s’orienta als professionals de la gerència i de la direcció, al departament de màrqueting, als comercials de les empreses associades, i en general, a tots els professionals que tinguin inquietuds per promoure el món del màrqueting, la comunicació i les vendes.

El Club vol contribuir al desenvolupament de la cultura del màrqueting entre les empreses com a filosofia empresarial d’èxit.

El Club és un punt de trobada de professionals que intercanvien experiències i punts de vista sobre les tècniques de direcció i de màrqueting.
Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Apassiona el teu equip de vendes amb Pep Marí

  Data
  02/06/2016
  Hora
  18:15 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, Carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  De tots els recursos necessaris en un projecte, l'equip de treball és el més difícil de gestionar.

  Si l’equip està motivat, pot fer front a una tasca titànica gairebé sense adonar-se. Però, quan tenim problemes amb la motivació de l’equip hem de ser capaços d’aplicar estratègies de motivació per redreçar el rumb.

  A l’acte d’avui comptarem amb el Pep Marí, assessor d'equips esportius i directius, 
   que ens explicarà les estratègies per motivar el nostre equip de treball i ens donarà pautes pràctiques i efectives per aconseguir aquest objectiu.

 • Damm, la història d'una cervesa amb "estrella"

  Data
  21/04/2016
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  L'Enric Crous, director general del Grupo Damm, ens explicarà com ha creat la marca d'una de les cerveses més prestigioses d'Europa.
   

  I a l'acabar, gaudirem d'un tast de la cervesa Inedit amenitzat pel Carlos Cervantes, Comunicació Externa de Damm.

 • Quan el peix petit es menja el peix gran

  Data
  18/02/2016
  Hora
  18:15 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Les petites empreses es senten sovint intimidades pels gegants de la competència, però amb una bona estratègia els petits negocis també poden plantar cara a les grans companyies.

  A l’acte d’avui comptarem amb la Maria Trias, de l’empresa GALETES TRIAS i amb la Cristina Escudé, de l’empresa BARRUGUET, dues empresàries que es creixen enfront de les adversitats i que ens desvetllaran les estratègies que les han permès guanyar en escenaris de negoci on la grandària importa.


Destacats

destacats

 • Ho patrocina:

 • Hi col.labora:

 • Associa't al Club MK

  Participa en aquest espai de relació i debat entre professionals.