Patronal catalana Cecot -
Club Cecot Internacionalització

El Club va néixer amb la voluntat d’impulsar l’activitat exportadora de les empreses i pretén ser un fòrum d’intercanvi d’experiències sobre els diferents aspectes que envolten l’activitat exportadora de les empreses.

Així mateix, es voluntat del Club ajudar aquelles empreses que no tenen gaire experiència en els mercats internacionals, a implantar-se amb èxit en els mercats exteriors.

Enllaçar al bloc del club: http://www.cecotinternacionalitzacio.org/
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Aspectes clau per invertir a Colòmbia i Mèxic

  Data
  29/01/2015
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot · Sant Pau, 6 de Terrassa

  En aquesta sessió tractarem alguns dels punts que cal tenir en compte en el procés per sortir a créixer a Colòmbia i Mèxic.

  Programa:

   8.30h 

   Recepció i cafè 

   8.45h

   Benvinguda i presentació de l'acte

   8.50h

   Implantació a l'exterior: Colòmbia i Mèxic, aspectes clau a càrrec de la Sra. Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu N&I

   10.00h

   Duanes i aspectes logístics a Mèxic i Colòmbia a càrrec del Sr. Arturo Chávez, director comercial de Tuscor Lloyds, agent duaner

   10.30h

   Oficina de Caixabank a Bogotà i aliança amb Banco Inbursa: Al servei de les empreses amb necessitats Colòmbia i Mèxic a  càrrec del Sr. Ignasi Such, Relationship Manager per a Llatinoamèrica, Divisió Internacional, Caixabank

   10.50h

   Torn obert de paraules

   

 • França a la carta

  Data
  23/01/2015
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot - Sant Pau 6 08221 Terrassa

  França és un mercat madur i exigent i requereix, per part de les empreses quatre elements imprescindibles: professionalitat, serietat, constància i domini de la llengua francesa.

  Tota empresa que vulgui iniciar o potenciar les vendes al mercat francès ha de disposar d'una xarxa adequada de distribuïdors i/o agents comercials, ja que aquests disposen d'una llarga experiència i, per tant, coneixen millor els nostres potencials clients comercials.

 • Alemanya se't resisteix?

  Data
  12/12/2014
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot · Sant Pau 6 08221 Terrassa

  El mercat oferix múltiples possibilitats de creixement i la clau per a la PIME catalana és localitzar l'agent comercial i/o distribuïdor que ja disposi d'una cartera de clients i tingui una reputació al mercat que transmeti confiança la nostre client final.

  Dirigit a les empreses que ja exporten però que troben dificultats a l'hora de consolidar les seves vendes al mercat Alemany. Presentació del programa "Alemanya: Alles Klar!"

  Ponent: Júlia Farré, consultora i sòcia a International Team Consulting

  Cas pràctic d'una empresa del programa a càrrec de la Sra. Katja Werno, consultora d'ITC encarregada del mercat alemany)