Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

Patronal catalana Cecot - Club Cecot d'Innovació i Tecnologia


Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Autoconsum d'energia solar

  Data
  22/02/2018
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, Sant Pau 6 de Terrassa

  Aquesta jornada presentarà d'una forma clara la possibilitat d'iniciar l´autoconsum energètic en PIMES, micropimes, fent especial èmfasi en l´àmbit del comerç.

  També presentarem la possibilitat d'integrar-ho en un contracte vinculat a la compra energètica, gestionat per una comercialitzadora i garantir-ne un preu i subministrament d'energia elèctrica a un preu competitiu i d'origen renovable.

  La UE ha optat per aquesta modalitat, com l'inici d'una transició energètica per garantir la seva competitivitat econòmica i el compliment dels objectius ambientals. Així mateix, en molts casos, s'estan oferint contractes PPAs (Power Purcharse Agreements), que es poden adaptar a aquesta tipologia d'instal·lacions.

  Aquesta sessió ens l´oferirà en José Enrique Vázquez, gerent de l´empresa BioQuat i en Gorka Martí, director d´enginyeria i renovables de l´empresa factorenergia.

 • Nova llei de patents

  Data
  10/10/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Properament més informació

 • L'ús de robots a la PIME

  Data
  20/09/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  La indústria 4.0 genera tantes necessitats i reptes com dubtes i inquietuds. I dins de totes les disciplines integrades en aquesta era industrial, la robòtica esdevé un element clau alhora de definir nous processos productius. El fet que les PIMEs, independentment del sector en el que es trobin, siguin capaces d’adoptar l’ús de robots en els seus processos, en condicionarà la seva competitivitat present i futura.

  El Club Cecot d’Innovació i Tecnologia ha considerat oportú acostar l’àmbit tecnològic de la robòtica col·laborativa a la realitat empresarial de les PIMEs i per aquest motiu organitza una sessió temàtica amb exposicions de casos reals i amb l’oportunitat de poder operar amb robots de forma presencial.

   

  PROGRAMA

  08:30 Recepció dels assistents amb un cafè de benvinguda.


  08:45 Presentació de la jornada i ponència sobre robòtica, a càrrec del Sr. Sergi Artigas, Director d’Estratègia en Innovació del Centre Tecnològic Leitat i membre de la Junta del Club Cecot Innovació i Tecnologia.

  09:00 La Robòtica i les PIMEs, un impuls cap a la competitivitat local, a càrrec del Sr. Jordi Pelegrí, Sales Development Manager a Universal Robots.


  09:30 El fabricant i el seu distribuïdor comparteixen la seva experiència amb la robòtica col·laborativa, a càrrec del Sr. Joan Teixidor, Area Manager d’Especialitats Vira i del Sr. Jorge Ruitiña, Director de Desenvolupament de Negoci de Vicosystems.

  10:00 Debat, conclusions i experiència presencial amb robots.