Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

Patronal catalana Cecot - Club Cecot d'Innovació i Tecnologia
Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

El Club Cecot d’Innovació i Tecnologia es crea per ser l’espai de referència de les empreses on poden participar del debat i l’intercanviï d’experiències i bones pràctiques que les ajuda a impulsar les claus de la innovació com element indispensable per augmentar la competitivitat.

L’activitat del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia es desenvolupa en dos àmbits diferents:

a) La difusió de la cultura de la innovació.

b) El desplegament d’activitats orientades a la formació, l’assessorament, i la promoció de la innovació tecnològica.

En aquest sentit acompanya les empreses en el seu procés cap a la innovació i les ajuda a definir i planificar els seus objectius, a avaluar els punts febles i forts i a cercar els elements diferenciadors que les situï en una posició d’avantatge en el mercat.

Bloc del Club: http://www.clubinnovatech.cat/
Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Establint ponts de coneixement entre la Universitat i l'Empresa

  Data
  14/03/2018
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  El coneixement com a element diferenciador de la competitivitat el trobem tant a les empreses com als grups de recerca de la Universitat. Per aquest motiu, des del Club Cecot d´Innovació i Tecnologia, estem organitzant una jornada per tal de posar en contacte les empreses del Club i els grups de recerca de l´Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

  Ens ha semblat oportú propiciar un espai en comú entre la Universitat i les empreses que permeti compartir experiències i coneixement.

  Si voleu participar-hi i per tal d´organitzar millor la jornada, cal que empleneu el formulari de participació a fi de saber en quins àmbits de coneixement voleu aprofundir. Un cop emplenat cal que ens el feu arribar a nuria.marti@cecot.org abans del dia 31 de gener.

  Aprofitem per resumir-vos breument el programa de la jornada:

  9:00-9:30 Mecanismes de finançament de la recerca i la innovació.
  10:30-12:00 Trobades individualitzades entre empreses i grups.
  9:30-10:30 Micro presentacions de les tecnologies dels grups de recerca ESEIAAT.

  Esperem comptar amb la vostra assistència.

 • Nova llei de patents

  Data
  10/10/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Properament més informació

 • L'ús de robots a la PIME

  Data
  20/09/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  La indústria 4.0 genera tantes necessitats i reptes com dubtes i inquietuds. I dins de totes les disciplines integrades en aquesta era industrial, la robòtica esdevé un element clau alhora de definir nous processos productius. El fet que les PIMEs, independentment del sector en el que es trobin, siguin capaces d’adoptar l’ús de robots en els seus processos, en condicionarà la seva competitivitat present i futura.

  El Club Cecot d’Innovació i Tecnologia ha considerat oportú acostar l’àmbit tecnològic de la robòtica col·laborativa a la realitat empresarial de les PIMEs i per aquest motiu organitza una sessió temàtica amb exposicions de casos reals i amb l’oportunitat de poder operar amb robots de forma presencial.

   

  PROGRAMA

  08:30 Recepció dels assistents amb un cafè de benvinguda.


  08:45 Presentació de la jornada i ponència sobre robòtica, a càrrec del Sr. Sergi Artigas, Director d’Estratègia en Innovació del Centre Tecnològic Leitat i membre de la Junta del Club Cecot Innovació i Tecnologia.

  09:00 La Robòtica i les PIMEs, un impuls cap a la competitivitat local, a càrrec del Sr. Jordi Pelegrí, Sales Development Manager a Universal Robots.


  09:30 El fabricant i el seu distribuïdor comparteixen la seva experiència amb la robòtica col·laborativa, a càrrec del Sr. Joan Teixidor, Area Manager d’Especialitats Vira i del Sr. Jorge Ruitiña, Director de Desenvolupament de Negoci de Vicosystems.

  10:00 Debat, conclusions i experiència presencial amb robots.