Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Novetats Fiscals 2017

  Data
  17/01/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Una vegada recuperada la normalitat de tenir govern electe, també cal recuperar la normalitat de preparar el nou any repassant tot allò que el Tió de la Moncloa ha tingut a bé regalar-nos just abans de festes i que, sens dubte, en condicionarà el treball dels propers dotze mesos.

  Les ja fermes reformes dels principals impostos i del PGC així com la implantació del nou Sistema d'Informació Integral, ens obligaran a revisar estratègies a partir del 2017.

  Per això hem cregut adient convocar una nova jornada sobre Novetats Tributàries on analitzarem aquestes i les que puguin aparèixer d'ara ençà.

 • Vols visitar la seu del Banc d'Espanya a Barcelona?

  Data
  22/12/2016
  Hora
  12:00 h
  Lloc
  Seu del Banc d'Espanya a Barcelona, Plaça Catalunya 17 de Barcelona

  Des del Club Cecot Financer i Fiscal us convidem a visitar la seu del Banc d'Espanya a Barcelona, on podreu coneixer de primera mà  les funcions del Banc de Espanya, així com els serveis que ofereixen a les seves sucursals.

 • Com ha d'afrontar la banca els reptes actuals?

  Data
  29/11/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

   La crisi econòmica i la crisi bancària ha provocat que el client hagi deixat de ser un actor passiu en les relacions amb les entitats financeres ja que està demandant un nou servei per part de la banca.
   
  En aquest sentit aquest canvi d’hàbits de consum modifica les regles del joc ja que els clients sol·liciten serveis més adaptats a les seves necessitats, tot això conjugant-lo amb un creixement en la utilització dels canals digitals per part dels usuaris.
   
  Per tal de conèixer quins canvis està adoptant la banca tradicional per arribar a aquest client, cada vegada més exigent i més informat, hem organitzat una sessió on comptarem amb:

      • Reconversió de la Banca Tradicional, les funcions de la Banca Pública i  Banca on line com a nou model de relacions amb els clients, a càrrec del Sr. Josep Ramón Sanromà president de l'Institut Català de Finances.
      • Crisi financera de 2008 fins a la situació actual i principals reptes de la banca en el futur a càrrec del Sr.Josep Maria Panicello,  director d’Estratègies i Control de gestió del Banc Santander.
      • Mercats financers visió global de la renda variable, renda fixa i la divisa, a càrrec del Sr. Javier Vilaseca director de Santander Banca Privada a la zona del Vallès.