Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Reforma de la Llei de Societats de Capital en matèria de Govern Corporatiu

  Data
  22/09/2015
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot - Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  La nova Llei de Societats de Capital (LSC)  introdueix novetats de gran calat en tot tipus de societats. Amb l'objectiu de conèixer aquestes novetats des de l'àmbit mercantil, fiscal i laboral, comptarem amb tres col·laboradors de Garrigues que abordaran els següents temes:

  • Principals novetats de la reforma de la LSC. Àmbits corporatius a revisar i adaptar, a càrrec del Sr. José Ramón Morales, soci del departament de Dret Mercantil de Garrigues.

  • Implicacions laborals de la reforma de la LSC. Consellers Executius: contracte, teoria del vincle i enquadrament en la seguretat social, a càrrec del Sr. Alberto Blasco, soci del departament de Dret Laboral de Garrigues.

  • Principals implicacions fiscals de la reforma de la LSC. Adaptació al sistema de renumeració dels administradors, a càrrec de la Sra. Mònica Sevilla, counsel del departament de Human Capital Services de Garrigues.
   

   

 • 8 anys de l'esclat de la bombolla immobiliària. Quin serà el nou escenari?

  Data
  10/06/2015
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Patronal Cecot · Sant Pau, 6 · 08221 Terrassa

  Arran de l'esclat de la bombolla immobiliària el sector immobiliari ha patit una severa reestructuració que ha provocat quasi la seva desaparició.

  8 anys després, des del Club Cecot Financer i Fiscal de la Cecot, conjuntament amb el Gremi de la Construcció del Vallès, volem donar a conèixer els efectes en el sector immobiliari, com s'ha reordenat el sector financer espanyol, com ha afectat la constitució de SAREB i quin és el nou sector i els nous jugadors que han sorgit d'aquesta reestructuració. 

  Per poder abordar aquests temes, comptarem amb el Sr. Mikel Echavarren, CEO de IREA i el Sr. Mario Blasco, president de la Asociación Profesional de Gestión de Adjudicados, apGA.

   Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • I després del 24M què?

  Data
  07/05/2015
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Cecot - C. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  S’apropa el 24 de maig i com a empresaris i empresàries volem saber com serà la Terrassa del dia després.

  Participa en el debat del proper 7 de maig, per conèixer de primera mà les propostes en matèria de mobilitat, indústria, comerç que impulsaran cada formació.