Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Com millorar la cerca de nous clients i el seu finançament

  Data
  04/12/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Patronal Cecot Aula Magna Carrer Sant Pau 6 08221 - Terrassa Barcelona

  Posem tants esforços i recursos en la cerca de nous clients que a vegades se'ns oblida un factor fonamental, que aquests clients siguin solvents. Perquè és molt important vendre, però encara ho és més cobrar. Per aquest motiu des del Club Financer i Fiscal de la Cecot, amb la col•laboració de Cesce i Caixabank, hem organitzat un acte per presentar-vos solucions que us permetin la cerca eficient de nous clients solvents, així la cerca finançament per al creixement empresarial.


  08.30h Recepció dels assistents i esmorzar de benvinguda
  08.35h Presentació de la sessió a càrrec del Sr. Ramon Talamàs, president del Club Financer i Fiscal de la Cecot
  08.40h Solucions per a la cerca de clients solventes per al mercat nacional i internacional. Exposició d'un cas pràctic: cerca de clients al mercat nord-americà. A càrrec del Sr. Joaquim Montsant de Cesce
  09.10h El finançament sense recurs com a palanca de creixement empresarial: avantatges i modalitats. A càrrec del Sr. Eugeni Gòmez de Caixabank
  09.40h Solucions de finançament de Caixabank amb títols de liquidesa de Cesce. Cas pràctic. A càrrec del Sr. Francisco Alba de Caixabank i la Sra. Susana Pastor de Cesce
  10.10h Torn obert de paraules

 • Successió a l'empresa familiar - Planificació i gestió del procés del canvi

  Data
  11/11/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Aula Magna Cecot - Carrer Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  Els aspectes legals i fiscals són els que s'acostumen a donar principal rellevància en el canvi generacional de l'empresa familiar, i justament l'aspecte familiar queda relegat, sense tenir en compte que un 60% dels fracassos en la successió de l'empresa són generats per conflictes familiars. La prevenció, planificació i una adequada gestió de les divergències pròpies del relleu familiar facilitaran que el resultat sigui satisfactori.

  Per aquest motiu des del Club Financer i Fiscal de la Cecot hem organitzat un acte on, el Sr. Manel Canyameres, advocat i mediador, ens analitzarà la tipologia de conflictes i situacions pròpies de la sucessió i la manera d'abordar-los a partir de casos i experiències professionals del ponent com a mediador.

 • La Reforma Fiscal: Impost de societats, IVA i altres impostos

  Data
  21/10/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Cecot - C. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  Durant aquest últim trimestre de l'any s'aprovaran al Parlament el conjunt de normes que configuren la Reforma Fiscal que ha promogut el govern i que suposa un seguit de canvis normatius, en alguns casos amb força profunditat, del marc impositiu actual. És important doncs, poder estar assabentat de com està orientada aquesta Reforma que, si bé encara pot patir algun petit retoc, en les seves línies mestres està perfectament definida.

  Per tal de poder tenir una visió de cap a on s'orienten aquests canvis, el Club Financer i Fiscal de la Cecot ha previst aquest cicle de dues conferències, a càrrec del Sr. Enric Rius, assessor financer de la Cecot, per poder donar als seus socis una visió general de com quedarà configurada la tributació de les empreses a partir de l'any vinent.

  Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.