Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 • La Reforma Fiscal: Llei General Tributària, IRPF i renda de no residents

  Data
  30/09/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Cecot - C. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  Durant aquest últim trimestre de l'any s'aprovaran al Parlament el conjunt de normes que configuren la Reforma Fiscal que ha promogut el govern i que suposa un seguit de canvis normatius, en alguns casos amb força profunditat, del marc impositiu actual. És important doncs, poder estar assabentat de com està orientada aquesta Reforma que, si bé encara pot patir algun petit retoc, en les seves línies mestres està perfectament definida.

  Per tal de poder tenir una visió de cap a on s'orienten aquests canvis, el Club Financer i Fiscal de la Cecot ha previst aquest cicle de dues conferències, a càrrec del Sr. Enric Rius, assessor financer de la Cecot, per poder donar als seus socis una visió general de com quedarà configurada la tributació de les empreses a partir de l'any vinent.

  Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • Conceptes bàsics de la comptabilitat nacional

  Data
  18/09/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Aula Magna de la Patronal Cecot

  Un dels objectius més importants de la comptabilitat nacional és presentar informació que permeti conéixer, analitzar i interpretar l'estructura econòmica d'un país. Ens ha de permetre saber quant es produeix, per a qui i per a què és aquesta producció, com s'està aplicant els ingressos del l'Estat, quant es consumeix, quant s'estalvia i quant s'inverteix en un període específic. D'acord amb el Reglament núm. 549/2013 del Parlament Europeu i del Consell, durant aquest setembre de 2014 entra en vigor l'obligació de s ubministrar la informació dels comptes públics d'acord amb aquest nou Sistema Europeu de Comptes Nacionals.

  En moltes ocasions la terminologia emprada als mitjans de comunicació, o bé el nivell de detall de la informació facilitada per l'Administració no és del tot suficient i pot generar dubtes d'interpretació d'aquests conceptes bàsics de la comptabilitat nacional, per aclararir aquests dubtes d'una manera molt didàctica i comentar algunes de les novetats que introdueix el Sistema Europeu de Comptes 2010 comptarem amb el Sr. Ivan Planes i Miret, director general d'Anàlisi i Seguiment de les Finances Públiques del Departament d'Economia i Coneixement.

 • Col.loqui sobre la veritable Reforma Fiscal

  Data
  17/07/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Sala Joan Pujals

  El ponent Sr. Enric Rius, responsable assessor financer de la Cecot dinamitzarà una sessió on es valorarà les veritables modificacions de la tan esperada Reforma Fiscal.

  En opinió del ponent no és una veritable "reforma fiscal", sinó un seguit de modificacions de les lleis actuals basats en dues idees generals: una part correspon a la decisió política de fer una suposada rebaixa d'impostos, i per una altra banda un seguit de modificacions que es podrien anomenar tècniques per millorar redaccions i resoldre alguns dels molts problemes interpretatius que avui tenim en la legislació.

   

  Segons el Sr. Enric Rius l'autèntica reforma ha de basar-se en termes de model i d'organització.

  No us podreu perdre aquesta sessió.

  Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.