Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Impacte de la revisió cadastral en l'IBI a Terrassa

  Data
  14/09/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Com tots sabeu, enguany s'estan revisant les ponències de valoració cadastral en molts municipis. El valor cadastral té una gran rellevància, ja no sols pel que suposa de base per pagar l'impost sobre Bens Immobles, sinó perquè és una base de càlcul en molts d'altres impostos.

  • Per què es fa?
  • Com es calcula?
  • Quins impactes tindrà per zones a Terrassa?
  • Afectarà per igual a habitatge que a la indústria?

  Quan entrarà en vigor?

  Aquestes i d'altres preguntes són les que intentarem donar resposta amb les persones responsables de la seva posada en funcionament, el Sr. Pere Montaña, Director de l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert i el Sr. Miquel Àngel Gamell, Director de Serveis de Gestió Tributària i Recaptació.

 • Nou impost sobre actius no productius

  Data
  05/07/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Ha entrat en vigor el nou impost sobre els actius no productius promogut per la Generalitat on, d'entrada, sembla que sols afecti qui té iots, avions, etc. Però el cert és que, a banda d'aquests, és un impost que afecta totes les Societats Mercantils que disposen en el seu actiu d'immobles que tenen una utilització privativa o que, simplement, no estan afectats a les activitats corresponents. Per tant és un impost amb un abast considerable i que cal tenir molt present a partir d'ara.

  Per tractar aquest tema en profunditat comptarem amb el Sr. Enric Rius assessor Fiscal i Financer de la Cecot.

 • La gestió del marge a través de les compres: El secret per augmentar el benefici

  Data
  20/06/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Les compres, contractacions, conjuntament amb la gestió comercial és part essencial de la gestió del marge, com a eina fonamental de generació de benefici.

  En aquesta sessió veurem alguns conceptes fonamentals per fer evolucionar l'àrea de compres cap a un procés d'alt valor afegit i generador de marge. Es donarà resposta als aspectes de com es pot variar el benefici, per què comprant barat podem perdre marge, també ens mostraran que no és el mateix comprar que aprovisionar i que no tot es pot comprar de la mateixa forma.

  Ponent: Sr. Sebastià García és professor de gestió de compres avançades, aprovisionaments, gestió econòmica i financera per compradors i economia d’empresa  i soci fundador i director general de GBIE Global Business Inputs Experts (www.gbie.es).