Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • El Futur de les Pensions

  Data
  10/03/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Hi haurà diners per cobrar una pensió de jubilació en el futur? La generació que ara suporta les pensions dels seus pares, i que també contribueix a la pensió dels seus avis,  no té molt clar que, en un futur, sigui ella la perceptora d'una prestació que garanteixi la seva supervivència econòmica un cop assolida l'edat de jubilació.

  El dubte s'ha convertit en els últims anys en tema de conversa i en qüestió de debat, per aquest motiu des del Club Financer i Fiscal de la Cecot s'ha organitzat una sessió amb el Sr. Carles Campuzano, portaveu del Grup Parlamentari Català de Democràcia i Llibertat en els àmbits de treball, pensions, entre d'altres, qui ens oferirà la seva visió sobre el futur de les pensions.

  Durant la recepció s'oferirà un cafè de benvinguda als assistents. És imprescindible confirmar assistència.

   

 • La transformació de l'obra social de les caixes d'estalvi

  Data
  02/02/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

     L'obra social que portaven a terme les antigues caixes d'estalvi a Catalunya no ha desaparegut amb aquestes  però ha sofert una profunda transformació.

  Per tal de conéixer de primera mà el procés que s'ha dut a terme, comptarem amb el Sr. Ignasi Cusidó, president de la Fundació de l'Antiga Caixa Terrassa i el Sr. Jaume Ribera, president de la Fundació Antigues Caixes Catalanes.   

 • Sessió sobre declaracions informatives de l'AEAT

  Data
  29/01/2016
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Delegació Especial de l'AEAT, Dr.Letamendi, 13-22, 6a planta de Barcelona

  Us informem que la delegació especial de l'AEAT a Catalunya ha organitzat una sessió sobre declaracions informatives a la qual els socis del Club Financer i Fiscal de la Cecot hi esteu convidats.

  La sessió va a càrrec del Sr. José Manuel Gutiérrez García i el Sr. Jaume Saura Bort, de la dependència regional de gestió tributària i informàtica de l'AEAT.