Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Darrers canvis en la normativa comptable

  Data
  25/05/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  En aquesta sessió tractarem les principals novetats del Reial Decret 602/2016 per conèixer amb detall el funcionament del PGC.
   
  Presentació de dos exemples d’exercicis que versaran sobre: Reserva de capitalització i Informació a proporcionar sobre el termini de pagament als proveïdors.
   
  Els exercicis s'han adaptat al Reial decret 602/2016 que modifica el Pla General de Comptabilitat així com a les resolucions del ICAC sobre Normes de registre, valoració i elaboració dels comptes anuals per a la comptabilització de l'Impost sobre Beneficis (9-2-16), Informació a proporcionar en la memòria dels comptes anuals en relació al període mitjà de pagament a proveïdors en operacions comercials (29-1-16) i sobre criteris de determinació del cost de producció (14-4-15).

  Per abordar aquest tema comptarem amb el Sr. Francesc Gómez, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB.

  Nota Informativa: Acte organitzat per la Comissió de Comptabilitat (Comissió conjunta CEC-ACCID). Els assistents que ho desitgin podran adquirir el llibre “Ejercicios Resueltos y Comentados con el PGC adaptado al RD 602/2016” al preu de 22€.

 • La nova seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya

  Data
  09/05/2017
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

   Amb l'aprovació per part del  Govern de la nova seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC),  es crearà  un portal interactiu que donarà informació tributària alhora que permetrà als contribuents realitzar els tràmits telemàtics relacionats amb els tributs que l’Agència gestiona.

  Per abordar aquest tema  comptarem amb el Sr. Eudald Vigo Cap de l'Àrea d'Estratègia i Relacions Externes de l’Agència Tributària de Catalunya i el Sr. Kilian Grau, Responsable informàtic de l’Agència Tributària de Catalunya.

   

 • Subministrament inmediat d'Informació

  Data
  21/03/2017
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  El proper 1 de juliol entrarà en vigor el sistema de Subministrament Immediat d'Informació (SII) que estableix un nou model de gestió de l’IVA basat en el subministrament de la informació de les tramitacions comercials quasi en temps real, en un termini màxim de quatre dies. Aquest sistema afectarà a les empreses que  realitzen l’autoliquidació mensual de l’IVA.

  Per tal de conéixer quins canvis implicarà aquest nou sistema, hem organitzat una sessió informativa amb el Sr. Gonzalo García de Castro, delegat especial de l’AEAT a Catalunya, la Sra. Lorena Echevarria González, cap de la Dependència Regional Adjunta de Gestió Tributària i el Sr. Jaume Saura Bort, cap de la Dependència Regional d’Informàtica