Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • El repte del preu als despatxos professionals. Una visió pràctica 360ª

  Data
  04/11/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Des del disseny a l'argumentació. Les variables que hi intervenen i com gestionar-les.

  El preu a fixar pels nostres serveis professionals s'ha convertit en una de les variables estratègiques i operatives més important a les nostres companyies i un dels factors que requereix d'instruments, habilitats i canvis en els nostres models de negoci.

  L'objectiu d'aquesta sessió, de la mà del Sr. Antonio Izquierdo, es centra per tant en "trencar" dinàmiques de bona part dels despatxos professionals que permetin visualitzar noves vies per a treballar sobre la variable preu.  

  Antonio Izquierdo, és soci director de Izquierdo Motter Consulting especialitzada en desenvolupament i creixement de despatxos professionals. Compten amb més de 400 projectes de consultoria i formació en els àmbits estratègics i operatius, és actualment la firma de referència en el sector d'assessors i advocats.

 • Preparant els pressupostos de l'empresa per al 2017, tenint en compte les perspectives econòmiques

  Data
  25/10/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Preparant els pressupostos de l'empresa per al 2017, tenint en compte les perspectives econòmiques

  A càrrec del Sr. Oriol Amat, Catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra. Economista. President de l'ACCID. Autor de diversos llibres de comptabilitat i finances, alguns dels quals s'han traduït a diversos idiomes. Professor visitant en diferents universitats i escoles de negoci europees, americanes i asiàtiques.
   

 • Compte enrere per a la hisenda pròpia

  Data
  07/06/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  En aquesta sessió comptarem amb el Sr. Josep Lluís Salvadó i Tenasa, secretari d'Hisenda del Govern de Catalunya i s'intentarà definir i desenvolupar el model de l'Administració Tributària que es vol per a Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a una hisenda pròpia.

  L'objectiu és constriur un país amb una Administració Tributària eficient, democràtica, oberta, competent i al servei del contribuent.

   

  Durant la recepció dels assistents s'oferirà un cafè de benvinguda